Kontakt

Ta kontakt på mail for mer informasjon om sibirkatt, om du ønsker å stå på venteliste for kattunge (kun når vi venter kull) eller ved andre spørsmål vedrørende vårt oppdrett.

post (alfakrøll) novindbrest (dått) com

Du finner oss også på instagram @no_vindbrest og facebook /novindbrest.

 

 

Kjøpe kattunge

Å kjøpe katt fra et registrert oppdrett er en investering, fra NO*Vindbrest får dere en godt sosialisert sibirkatt med stamtavle, ID-chip, NRR kjøpekontrakt, fullt vaksinert og med helseattest. Det følger med en kattungepakke med fôrprøve, informasjon, koseteppe, leke med mer.

NO*Vindbrest tester jevnlig sine katter for å sjekke at de er friske og sunne, våre katter får kvalitetsfôr, de er forsikret og vi drar på utstilling i hele Norge. Alt dette koster, og derfor koster det også å kjøpe en kattunge fra en seriøs oppdretter.

Uansett om dere velger kattunge fra oss eller andre, så anbefaler vi å kjøpe fra medlemmer av Sibirkattens venner. Dette kan spare dere mye hodebry, da det finnes useriøse oppdrettere der ute. Noen selger kattunger rimeligere, men tilbyr ikke stamtavle. Da har dere ingen garanti for at dette er en renraset sibirkatt. Det finnes også de som importerer katter ulovlig, uten rabiesvaksine, men med forfalskede papirer. I verste fall kan dere da risikere å måtte avlive katten.