NO*Vindbrest ønsker å komme i kontakt med seriøse mennesker som kan tenke seg å være fôrvert for sibirkatt.

 

Å være fôrvert betyr at du får en sibirkatt, mot at vi kan bruke katten i avl i en på forhånd avtalt periode. Fôrvert dekker alle daglige utgifter til mat, kattesand, forsikring, leker og veterinær. Alt som har med avl å gjøre dekkes av oppdretter.

 

Har du en hunnkatt på fôr, så skal kullet vokse opp hos deg og du må kunne ta i mot potensielle kattungekjøpere. Kattunger fôrkatten får hos fôrvert blir registrert som NO*Vindbrest katter og inntekt tilfaller oppdretter.

 

En fertil katt kan ikke gå fritt ute, den må altså være inne evt luftes i bånd eller være ute i luftegård. Katten kan heller ikke gå ut om den går på p-piller/hormonchip. Når avtalen er innfridd skal katten kastreres og den overføres til deg, da bestemmer du selv om den skal kunne gå fritt ute eller ikke.

 

Om du tror dette kan være noe for deg, så send meg en e-post og fortell litt om deg selv. Du må helst bo på sørvestlandet/Vest-Agder. Om familien har allergikere må disse teste seg, for vi ønsker gode og stabile hjem til våre katter. Det er et pluss om du ønsker å gå på utstilling.

 

post (alfakrøll) novindbrest (dått) com